MANİSA / SOMA - Karacakaş Ortaokulu

May

Öğrencilerimizde farkındalık yaratmak için yapılan Lise Tanıtım Gezisi çok verimli geçti.Değerli Öğretmenlerimiz Aytaç AKBAŞ ve Burçin Taşkın AĞIRCAN'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.Tüm Öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz emeklerinden dolayı.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN HAZIRLIKLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR. TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN EMEKLERİNE SAĞLIK.

Mrt

Tüm  değerli kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun.

Nis

Okulumuzda keyifli bir iftar düzenledik.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ekm

Çocuklarımızın güne daha enerjik başlaması için sabahları ilk dersimiz Egzersiz. Bu şekilde hem çocuklarımız eğleniyor hem de güne ve derslerine daha sağlıklı ve zinde bir şekilde başlıyorlar. Öğrencilerimiz ve velilerimizden gelen olumlu dönüşler de bizi daha çok motive etti.

Ekm

Tam bağımsız bir Türkiye için “Milli Teknoloji Hamlesi” vizyonuyla milyonları kucaklayıp bir araya getiren TEKNOFEST'e  biz de İzmir'de katıldık.

Sabah Sporu

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimizin eğlenceli   sınıf içi  etkinlikleri

Mrt

24 Kasım Öğretmenler Günü için Rümeysa AKSU öğretmenimiz  Şehit Öğretmenlerimiz adına pano hazırlayarak hepimizi duygulandırdı. Kendisine bu ince düşüncesinden dolayı çok teşekkür ediyor ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Ekm

Okulumuz kütüphanesinde çocuklarımızın kitaplarla buluşması.